Chocobo Riders - A Final Fantasy-ról minden mennyiségben!

Chocobo Riders

Üdvözöllek a blogon!

Információk a Chocobo Riders-ről...

2014. szeptember 29. - rDAVE

ffis.jpg

A Chocobo Riders egy egyszerű blog lesz, ami a Square Enix régóta futó sorozatáról fog szólni. Szeretnék bizonyos időközönként hírekkel, érdekességekkel és különféle írásokkal szolgálni nektek, szóval bármivel a Final Fantasy játékokkal kapcsolatban, esetleg időnként a Square Enix hasonló játékairól is írok valamit.

A játékokról:
Magáról a sorozatról itt sokat nem akarok írni, de aki csak most ismerkedne vele és megijeszti, hogy már ennyi része van, annak mondanám: Nyugalom, nem kötelező mindet végigjátszani, hogy értsd azt a részt, amelyiket kiszemelted. Bár vannak közös pontok, de csak utalások és apróságok, viszont mind egy-egy önálló játék. Ezért is lehet, hogy például a XIII három részt is kapott és így lett trilógia. Ezt csak azért akartam elmondani, mert láttam már, hogy valaki emiatt bizonytalanodott el, miközben a jelenleg fejlesztés alatt álló FF XV videóját csodálkozva nézte. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://chocoboriders.blog.hu/api/trackback/id/tr956745215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása